Toimitustavat:

Nouto myymälästä: 0€

Lähetys matkahuollon kautta 7.90€. Postipakettina 9.90€.

Suuret tuotteet erillisen sopimuksen mukaan.

 

Evomap BS3000 laitteiston käyttö EI TARVITSE esim
Vuosittaista Viestintäviraston VHF lupamaksua
Matkapuhelinliittymää operaattorilta
Vuosittaista kartaston lisenssimaksua
Akkusyöppöä älypuhelinta

Evomap BS3000 koira GPS on heti käyttövalmis paketista otettaessa! Helppoa!

Evomap BS3000 pystyy seuraamaan mahdollisten lisäpantojen avulla jopa 999 eri koiraa samanaikaisesti. Setin mukana toimitetaan yksi Oranssi Reflex GPS-panta.
Pannan ja paikanninlaitteen välinen päivitysväli voidaan säätää välillä:
180sek jolloin pannan arvioitu toiminta-aika n 80 tuntia (STD)
90sek jolloin pannan arvioitu toiminta-aika n 60 tuntia (+)
60sek jolloin pannan arvioitu toiminta-aika n 50 tuntia (++)
15sek jolloin pannan arvioitu toiminta-aika n 28 tuntia (+++)

Taipuisa ergonomisesti koiran kaulaan sopiva panta painaa ainoastaan 225 grammaa ja sitä voidaan käyttää yli 4kg painavilla koirilla. Miellyttävän pehmeän Oranssin Reflex GPS pannan pituus on 65cm ja se se ei häiritse koiraa juostessa. Säänkestävä panta kestää hyvin kaikkia sääolosuhteita (IP67) ja sen toimintalämpötilat ovat -10°C … +55°C saakka.

Panta käynnistetään ja sammutetaan Evomap paikanninlaitteella jolloin vain koiranomistaja voi sammuttaa pannan.

Evomap BS3000 paikanninlaite painaa 275 grammaa ja siinä on iso 2.8″ TFT värinäyttö (320×240 resoluutio), jonka kirkautta voidaan säätää asetuksista. Paikanninlaitteen käyttökieli on Suomi jonka ansiosta eri asetuksien vaihtaminen sujuu helposti.

Evomap BS3000 koira GPS laitteisto on varustettu myös seisonta ja haukkuhälytyksellä jotka ovat hyödyllisiä toimintoja linnustuksen ohessa.

Paikantimen värinäpalaute, äänimerkki sekä kuvallinen ikoni ilmoittavat mikäli koira seisoo tai haukkuu. Koiran nopeusnäyttö löytyy paikantimen kompassitoimintoasetuksista.

Kompassitoiminnon avulla näet myös ilmansuunnat tarvittaessa. Paluu karttanäytölle tapahtuu helposti yhden napin painalluksella.

Laatua metsästykseen, erästelyyn ja hiihtoon, tervetuloa palveltavaksi!

Teitä palvelee

auki
Eräkuningas Oy

040 8710 746

Blogit

Karhun jäljillä - Paluu arkeen ja koulutuksen aloitus

Jokainen meistä on varmasti jossain vaiheessa elämää tilanteessa, jossa työt häiritsevät elämän tärkeimpiä asioita. Tavoite on kuitenkin pidettävä tilanteessa kuin...

Karhun jäljillä - Syitä ja seurauksia

”Kello on kaksi aamuyöllä. Takana on muutama tunti levotonta unta. Kuskin paikalla istuu paras kaverini, auton takaosassa matkustaa kaksi tärkeintä työvälinettä, eli...

Karhun jäljillä - Lähtökohdat

Olen kolmeakymmentä ikävuotta lähestyvä, Raumalla asuva intohimoinen metsästäjä. Lähtökohdiltani en varmastikaan ole perinteinen suomalainen metsästyksen harrastaja....

Intohimoisesta harrastuksesta kohti tavoitteellista yrittämistä

Elämä on tarkoitettu elettäväksi ja unelmat sen rinnalla toteutettaviksi. Päätös yrityksen perustamisesta Tohmajärvelle ei syntynyt hetkessä, vaan vuosien haudutuksen...