Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä erakuningas.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse erakuningas@gmail.com tai puhelimitse 0408710746.

4.  erakuningas.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy erakuningas.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta erakuningas.fi verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Ilma-aseiden tilaaminen

Ostaessasi ilma-aseita teidän tulee toimittaa kopio henkilöllisyystodistuksestanne, jotta voimme tarkistaa, että olette 18-vuotias.

Kopion henkilöllisyystodistuksesta voi toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: erakuningas@gmail.com
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 0408710746
c) Postitse osoitteeseen Eräkuningas Oy, Riikolantie 261, 82600 Tohmajärvi

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 7,90 €

- Nouto valitsemastasi postista, hinta 9,90 €

- Suuret lähetykset, kuten lavalähetykset erikseen sovitusti.

Nouto Matkahuollosta
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuoltoasiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.
 
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuoltoasiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (Siwat, Valintatalot, määrätyt R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 
Toimitus kotiovellesi
Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

3. Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen erakuningas@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0408710746

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

erakuningas.fi / Eräkuningas Oy, Riikolantie 261, 82600 Tohmajärvi

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  erakuningas@gmail.com tai soittamaan 0408710746

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen erakuningas@gmail.com tai soittamalla 0408710746. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös erakuningas.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Hintamme verkkokaupassa

Sivuilla näkyvät myyntihintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden virheellisten kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä siitä ollaan yhteyksissä tilaajaan ennen tilauksen lopullista vahvistamista.

Kun varaatte aseen nettikaupasta, varaus astuu voimaan, kun olemme vastaanottaneet 30% varausmaksun aseen kokonaishinnasta. Varausmaksun osuutta EI palauteta, jos kauppa purkaantuu, tai jää kokonaisuudessaan tapahtumatta ostajan toimien johdosta.

8. Yhteystiedot

Eräkuningas Oy

Riikolantie 261

82600 TOHMAJÄRVI

erakuningas@gmail.com

0408710746

Laatua metsästykseen, erästelyyn ja hiihtoon, tervetuloa palveltavaksi!

Teitä palvelee

auki
Eräkuningas Oy

040 8710 746

Blogit

Karhun jäljillä - Paluu arkeen ja koulutuksen aloitus

Jokainen meistä on varmasti jossain vaiheessa elämää tilanteessa, jossa työt häiritsevät elämän tärkeimpiä asioita. Tavoite on kuitenkin pidettävä tilanteessa kuin...

Karhun jäljillä - Syitä ja seurauksia

”Kello on kaksi aamuyöllä. Takana on muutama tunti levotonta unta. Kuskin paikalla istuu paras kaverini, auton takaosassa matkustaa kaksi tärkeintä työvälinettä, eli...

Karhun jäljillä - Lähtökohdat

Olen kolmeakymmentä ikävuotta lähestyvä, Raumalla asuva intohimoinen metsästäjä. Lähtökohdiltani en varmastikaan ole perinteinen suomalainen metsästyksen harrastaja....

Intohimoisesta harrastuksesta kohti tavoitteellista yrittämistä

Elämä on tarkoitettu elettäväksi ja unelmat sen rinnalla toteutettaviksi. Päätös yrityksen perustamisesta Tohmajärvelle ei syntynyt hetkessä, vaan vuosien haudutuksen...